Nieuwe Cloverfield-film verschijnt vandaag onaangekondigd op Netflix

Veronica Superguide logo
Nieuwe Cloverfield-film verschijnt vandaag onaangekondigd op Netflix

Nieuwe Cloverfield-film verschijnt vandaag onaangekondigd op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De spanning rondom de derde Cloverfield-film heeft een onverwachte wending gekregen: het langverwachte vervolg is sinds vandaag plotseling op Netflix te zien!

Geruchten

Het gonst al een tijdje rondom de nieuwe Cloverfield-film. Iedereen wist dat hij eraan zat te komen, maar niemand wist wanneer. Ook was het volstrekt onduidelijk waar de derde film in de serie over zou gaan. Er deden verschillende geruchten, titels en theorieën de ronde, maar de laatste wending zag niemand aankomen: Netflix doet een Beyoncéetje en heeft The Cloverfield Paradox vandaag zonder enige vooraankondiging online gezet!

Astronauten

Afgaande op de teaser, heeft The Cloverfield Paradox een directe link met Cloverfield uit 2008. Hierin werd New York bedreigd door een gigantisch monster. In The Cloverfield Paradox probeert een aantal astronauten een energiecrisis op aarde op te lossen. De technologie die ze daarbij gebruiken, brengt hen echter al snel in grote problemen. De energie-experimenten kunnen namelijk de poorten openen naar een dimensie vol monsters en ander onaards gespuis!

The Cloverfield Paradox is nu te zien op Netflix.

Lees verder