Nieuw: Wendy van Dijk en Ruben Nicolai testen de gezondheid van Nederland

Veronica Superguide logo
Nieuw: Wendy van Dijk en Ruben Nicolai testen de gezondheid van Nederland

Nieuw: Wendy van Dijk en Ruben Nicolai testen de gezondheid van Nederland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

RTL heeft een nieuw klusje voor presentatie-lievelingen Wendy van Dijk en Ruben Nicolai. Het duo zal vanaf 8 februari wekelijks de RTL Gezondheidstest presenteren.

Gezondheidstest

In de RTL Gezondheidstest wordt zeven afleveringen lang de kennis van Nederlanders op het gebied van gezondheid getest. Naast de gezondheidskennis van BN'ers (zoals Marieke Elsinga, Arie Boomsma en Fred van Leer) en het publiek in de studio, wordt ook de kennis van de kijkers thuis getest. En waar jij lekker vanuit je luie stoel mee kunt spelen via een app, wordt er van de presentatoren en deelnemende BN'ers verwacht dat zij zich tijdens medische experimenten en testen in het zweet werken.

Weg met dat buikje!

Zo weet je na zeven afleveringen met zeven verschillende thema's hopelijk de antwoorden op vragen als: kun je ziek worden van te weinig slaap? En: Is het ongezond om elke dag je haar te wassen? Presentator Ruben Nicolai en deelnemer Herman den Blijker hopen nog meer van de Gezondheidstest op te steken en er wellicht een gezondere leefstijl op na te houden. Presentator Ruben Nicolai weet dat hij zichzelf op dat gebied nog wel kan verbeteren. “De afgelopen maanden waren erg gezellig en weinig gezond. Ik ben officieel te zwaar en zie dus huizenhoog op tegen deze test. ‘Gelukkig’ doet Arie Boomsma ook mee…”, zegt Nicolai met een knipoog. Wendy, daarentegen, is zich zo te zien al aan het voorbereiden!

De Gezondheidstest is vanaf 8 februari zeven weken lang elke donderdag te zien om 20:30 uur op RTL 4.

Lees verder