Helga van Leur doet mee aan het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Helga van Leur doet mee aan het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje

Nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: deze BN’ers doen mee

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Fotografen en fans van melige BN’ers opgelet! Het Perfecte Plaatje krijgt een nieuw seizoen, en deze acht sterren doen mee!

Presentator Tijl Beckand maakte de deelnemers bekend via social media. De opnames zijn al in volle gang! Johnny Kraaijkamp Jr, Kees Tol, Daphne Deckers, Helga van Leur, Christina Curry, Froukje de Both, Steven Brunswijk en Jamie Westland gaan later dit jaar de fotostrijd met elkaar aan.

In Het Perfecte Plaatje krijgen BN’ers een stoomcursus fotografie, en voeren ze wekelijks verschillende opdrachten uit. Fotograferen in een natuurgebied, naaktportretten, bij de motorcross: je kunt het zo gek niet bedenken of de kandidaten moeten er mooie plaatjes schieten.

Het Perfecte Plaatje

De foto’s zijn vaak prachtig, en de strijd behoorlijk spannend, maar het leukste aan Het Perfecte Plaatje zijn de fratsen die de BN’ers onderling uithalen. Gordon en Estelle Cruijff kregen al eens een eigen programma naar aanleiding van hun slap geouwehoer in Het Perfecte Plaatje. Ondanks hun chemie werd de show helaas niet zo’n succes.

Tijdens het afgelopen seizoen viel vooral de no-nonsense-houding van Ryanne van Dorst in de smaak! Hoewel we de sneaky plannen van Ruben van der Meer ook wel konden waarderen. Arme Lieke…

En wat te denken van Herman den Blijker die keihard uit z’n broek scheurt? Leuk en aardig die fotografie, maar voor dít soort vage situaties kijk je Het Perfecte Plaatje eigenlijk!

Wanneer het vierde seizoen van Het Perfecte Plaatje op televisie verschijnt is niet officieel bekend. Tot nu toe was elk seizoen in het najaar te zien, dus gaan we weer uit van ongeveer oktober.

Lees verder