Art Rooijakkers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Art Rooijakkers
RTLTV

Nieuw programma Art Rooijakkers: ‘Mix The Masked Singer en Secret Duets’

|
|

Laatste update:

Art Rooijakkers krijgt zijn eerste studioprogramma op RTL 4! De presentator gaat een zangprogramma presenteren, dat lijkt op een mix tussen Secret Duets, The Masked Singer en Wie van de Drie.

Art Rooijakkers is terug

Goed nieuws voor Art Rooijakkers! De presentator – die vanwege problemen met zijn stembanden 100 dagen niet mocht praten – krijgt binnenkort zijn eerste studioprogramma op RTL 4. In DNA Singers onderzoekt Art of zangtalent in de genen zit. Dat zit zo: elke aflevering komen drie onbekende zangers voorbij die familie zijn van een bekende artiest. De twee panels moeten bepalen van wie de kandidaten familie zijn.

Familieleden van bekende zangers

Art grapt bij RTL Boulevard dat hij ook na zijn drie (!) operaties nog steeds geen nachtegaaltje is: “Het zingen laten we liever over aan de familieleden van die bekende Nederlandse zanger of zangeres.” Hij houdt het dus bij presenteren van DNA Singers. Naast hem zien we twee teamcaptains, Jeroen van Koningsbrugge en Jaap Reesema, die elke week een ander panellid meenemen.

Secret Duets en The Masked Singer

DNA Singers is gebaseerd op een Koreaans format. Het programma wordt omschreven als een mix tussen Secret Duets, Wie van de Drie én The Masked Singerdat binnenkort gelukkig ook weer begint! Het is nog niet bekend wanneer DNA Singers te zien zal zijn.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder