Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in april!

Veronica Superguide logo
Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in april!

Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in april!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

April doet wat hij wil, en dat geldt ook voor Netflix! Komende maand verschijnen er wel veel nieuwe series en films op het streamingplatform. Bekijk hier de selectie, met o.a. The Alienist, Ghostbusters, en... alles van Monty Python!

Series

New York, het einde van de 19de eeuw. Een seriemoordenaar neemt straatjongens te grazen, en commissaris Theodore Roosevelt (Brian Geraghty) heeft geen idee waar hij moet beginnen. Hij roept de hulp in van Dr. Laszlo Kreizler (Daniel Brühl), die zich bezighoudt met geesteszieke criminelen. Samen met illustrator John Moore (Luke Evans) en secretaresse Sara Howard (Dakota Fanning) opent hij de jacht op het monster, in The Alienist.

Het eerste seizoen van de serie is vanaf 19 april te zien op Netflix.

Vanaf 6 april kun je kijken naar de Spaanse misdaadserie La Casa De Papel. Op die dag verschijnt ook de mini-serie Troy: Fall Of a City. Deze zesdelige serie toont het epische verhaal van de Trojaanse oorlog, met in de hoofdrol de machtige Achilles, de moedige Hector en de beeldschone Helena. De serie is geregisseerd door Owen Harris. Hij was ondermeer verantwoordelijk voor twee fantastische afleveringen van Black Mirror: Be Right Back en San Junipero.

Op 13 april begint de nieuwe serie Lost In Space. Hierin crasht een groep ruimtereizigers op een afgelegen planeet. De reizigers worstelen niet alleen met het gevaarlijke klimaat op hun nieuwe thuis, maar ook met de gespannen verhoudingen in de groep. Lost In Space wordt geproduceerd door Zack Estrin, die eerder afleveringen schreef voor Prison Break.

Andere Netflix Originals zijn de tweede seizoenen van Dope (20 april) en 3% (27 april).

Vanaf 17 april is het tijd voor het derde seizoen van de comedyserie Jane The Virgin. Op 15 april verschijnen alle afleveringen Monty Python’s Flying Circus online. Dat geldt ook voor twee hilarische Python-films: Life Of Brian én The Holy Grail.

Films

Op 13 april is de dramafilm Come Sunday te zien, over de Amerikaanse bisschop Carlton Pearson. Dit lid van de pinkstergemeente werd door zijn boodschap van verzoening tot ketter bestempeld. Op 27 april verschijnt The Week Of, de vierde (en laatste!) comedyfilm die Adam Sandler voor Netflix maakt.

Iets eerder, op 6 april, verschijnt het indringende drugsdrama 6 Balloons. Hierin helpt Abbi Jacobson (Broad City) haar verslaafde broer Dave Franco met afkicken. De omstandigheden zijn... niet ideaal. Franco heeft zijn kleine dochtertje meegenomen, en er is geen plaats voor hem in de afkickkliniek.

Vanaf 1 april geniet je van het dansdrama Billy Elliott, met een piepjonge Jamie Bell. Dezelfde dag verschijnen ook de Bourne-films met Matt Damon op Netflix: The Bourne Identity, Supremacy én Ultimatum.

Op 18 april wordt het griezelen, met de paranormale horrorfilm Ouija. Wat minder enge spoken zie je een kleine week later. Op 23 april is het tijd voor de vrouwen van Ghostbusters!

Lees verder