Nieuw bij Ziggo: Ray Donovan seizoen 5, HBO-comedy’s en Chaussee d’Amour

Veronica Superguide logo
Nieuw bij Ziggo: Ray Donovan seizoen 5, HBO-comedy’s en Chaussee d’Amour

Nieuw bij Ziggo: Ray Donovan seizoen 5, HBO-comedy’s en Chaussee d’Amour

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het Movies & Series-pakket van Ziggo krijgt er in oktober een paar gave series bij! Denk aan: het nieuwste seizoen Ray Donovan, Curb Your Enthusiasm en het Vlaamse Chaussée d’Amour!

Ray Donovan

Als je rijk bent, en je hebt een probleem, dan bel je Ray Donovan (Liev Schreiber) om de kastanjes uit het vuur te halen. Kon hij de strubbelingen binnen zijn gezin maar net zo goed oplossen… Vanaf 5 oktober is het vijfde seizoen te zien via het Movies & Series-pakket.

De eerste twee afleveringen verschijnen meteen, daarna komt er elke week een nieuwe bij.

HBO

Sinds deze week is Curb Your Enthusiasm terug van weggeweest. Een nieuw seizoen gênante belevenissen uit de koker van Larry David. Daarnaast is het eerste seizoen van Crashing al te zien. Als Pete wordt bedrogen door zijn vrouw, en op straat komt te staan, besluit hij dat hij zijn geld gaat verdienen met stand up-comedy. Dat gaat… niet in één keer goed.

Chaussée d’Amour

De deftige Sylvia gaat na haar scheiding noodgedwongen in een oud bordeel wonen dat ze heeft geërfd. Die omgeving is niet zo geschikt voor haar twee kinderen, maar dat blijkt nog het minste probleem!

De Vlaamse serie van Telenet wordt wel eens vergeleken met Penoza, dus liefhebbers weten wat ze kunnen verwachten! Chaussée d'Amour is vanaf 30 oktober in zijn geheel te zien.

Lees verder