Niet is wat het lijkt, in de trailer van het tweede seizoen Legion!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Niet is wat het lijkt, in de trailer van het tweede seizoen Legion!

Niet is wat het lijkt, in de trailer van het tweede seizoen Legion!

|
|

Laatste update:

David Haller is terug, maar de wereld van Legion ziet er een stuk anders uit. Check snel de trailer van het tweede seizoen!

Aan het einde van het eerste seizoen Legion werd David Haller (Dan Stevens) ontvoerd door een futuristische tennisbal. Een jaar later is hij ineens terug, zonder dat hij weet waar hij geweest is. Veel tijd voor antwoorden is er niet; want het monster dat ‘m in het eerste seizoen tot waanzin dreef, loopt nog steeds vrij rond! 

In het tweede seizoen van Legion hebben de rebellerende mutanten zich aangesloten bij het overheidsbureau Division 3, dat eerder jacht op ze maakte. De dreiging van de Shadow King is zó groot dat de voormalige vijanden samen moeten werken! Dit betekent dat de excentrieke, en inmiddels behoorlijk krokante, agent Clark (Hamish Linklater) terugkeert.

Shadow King

Voor David, en de kijker, is er dus veel veranderd tijdens zijn afwezigheid. De Shadow King infecteert en hersenspoelt onschuldige mensen, en wordt dus een stuk machtiger. En wat horen we over een personage dat uit een andere tijdlijn komt, en mogelijk vernietigd wordt door David?

Het eerste seizoen Legion richtte zich op de interne strijd van David Haller, die was bezeten door de Shadow King. In de tweede serie wordt dit gevecht grotendeels extern, maar het betekent niet dat David nu geestelijk helemaal in orde is. Hoofdrolspeler Dan Stevens verklaarde dat het tweede seizoen nog veel meer personages introduceert die in het hoofd van Haller leven. 

Wanneer?

Volgens Stevens denkt David dat hij alleen maar slechte dingen deed onder invloed van de Shadow King, waardoor Haller nu zelf denkt een pure held te zijn. Legion kennende krijgt David nog wat onaangename verrassingen voor zijn kiezen!

In de Verenigde Staten begint het tweede seizoen Legion op 3 april. In Nederland wordt de superheldenserie uitgezonden door FOX. De zender heeft nog geen officiële datum bekendgemaakt, maar het eerste seizoen liep hier twee weken achter op de VS. We gaan voorzichtig uit van medio april.

Lees verder