Niemand is perfect: de 8 beste blooper-reels

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Niemand is perfect: de 8 beste blooper-reels

Niemand is perfect: de 8 beste blooper-reels

|
|

Laatste update:

Aan elke perfecte scène gaan talloze mislukte takes vooraf, die vooral op de lachspieren werken. Wij zetten de grappigste bloopers van je favoriete films en series voor je op een rijtje!

Harry Potter

De Harry Potter-reeks telt niet minder dan acht films. De makers van deze video hadden dus keuze genoeg. Uiteindelijk beperkten zich tot de tien beste blunders uit de reeks. Met als hoogtepunt (of liever: dieptepunt) Daniel Radcliffe die zijn bh niet uitkrijgt!

Game of Thrones

In april gaat het laatste seizoen van Game of Thrones van start. Gelukkig hebben we na afloop altijd deze bloopercompilatie nog. Met als primeur een lachende Charles Dance (Tywin Lannister) voor de camera. Spoiler: Dothraki spreken is moeilijker dan je denkt!

Avengers: Infinity War

Wist je dat de grootste vijand van Black Panther en zijn collega’s niet Thanos is, maar… blatende geiten? Je ziet het in deze blooper-reel van Avengers: Infinity War. Met extra bonuspunten voor de dansmoves voor de Marvel-helden. Hopelijk pakken ze de zaken in Avengers: Endgame iets serieuzer aan, anders zien we het somber in...

Deadpool

Deadpool is de grappigste superheld die er momenteel rondloopt. En hij wordt ook nog eens gespeeld door prank-koning Ryan Reynolds, een van de grappigste acteurs die er momenteel in Hollywood werkt. Geen wonder dat de bloopers bijna net zo hilarisch zijn als de film zelf!

Suicide Squad

De superheldenfilms van DC hebben de naam dat er vaak geen lachje af kan. Suicide Squad bracht hier, aangevoerd door een prettig gestoorde Margot Robbie als Harley Quinn, enigszins verandering in. Deze blooper-reel bewijst dat er ook tijdens de opnames genoeg te lachen viel!

Star Wars: The Last Jedi

Gezien de schaal van The Last Jedi, zijn de bloopers verrassend eenzijdig. Maar je hoort ons niet klagen! Ondanks dat Oscar Isaac een van onze favoriete acteurs van dit moment is (we kijken al uit naar zijn Netflix-film Triple Frontier) is de manier waarop hij letterlijk en figuurlijk onder handen wordt genomen door Carrie Fisher op het hypnotiserende af!

Toy Story 2

Bloopercompilaties van animatiefilms zijn om voor de hand liggende redenen nogal zeldzaam. Gelukkig vulden de makers van Toy Story 2 dit gat tijdens de aftiteling van dit geliefde Pixar-vervolg. En daaruit blijkt dat Woody en Buzz ook buiten het script de grootste lol met elkaar hebben!

Al je minst favoriete films

Ondanks dat we in de intro beloofden alleen blooper-reels van je favoriete films te tonen, is deze compilatie net iets te tof om voor onszelf te houden. Onze collega’s van Screen Rant verzamelden een aantal bloopers die beter zijn dan de film zelf. Eerlijk is eerlijk, dit is de eerste keer dat we moesten lachen om Jar-Jar Binks.

Lees verder