Newt en Tina herenigd in nieuwe foto Fantastic Beasts 2

Veronica Superguide logo
Newt en Tina herenigd in nieuwe foto Fantastic Beasts 2

Newt en Tina herenigd in nieuwe foto Fantastic Beasts 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is nog bijna een jaar wachten op Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, maar we worden al een tijdje lekker gemaakt met een hoop nieuwe beelden. Vakblad Empire heeft ook weer een kersvers kiekje weten te bemachtigen.

Fladderen

Op de foto zien we hoe een herenigde Newt en Tina voor een mysterieuze wand vol met kluisjes staan. Wie of wat er in de kluisjes zit en waar deze scene zich afspeelt is nog niet bekend. Al zal het ongetwijfeld te maken hebben met een of ander fladderent beestje.

THE CRIMES OF GRINDELWALD

In The Crimes of Grindelwald ontsnapt Gellert Grindelwald uit de gevangenis. De kwaadaardige tovenaar en zijn net zo gestoorde volgelingen zijn ervan overtuigd dat ‘volbloed’ tovenaars over de mensheid horen te heersen. Albus Dumbledore steekt hier een toverstokje voor en schakelt de hulp in van Fantastic Beasts-held Newt Scamandar, die zich niet realiseert hoe gevaarlijk deze missie is.

Veel meer is er over het plot nog niet bekend. Wel zullen de helden uit het eerste deel (en hun vriendschappen) op de proef worden gesteld. De tovernaarswereld staat ondertussen op z’n kop. 

Cast

De cast van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is op z’n zachtst gezegd indrukwekkend. Ben je er klaar voor? Komt-ie. Jude Law als Albus Dumbledore, Ezra Miller als Credence Barebone, Zoë Kravitz als Leta Lestrange, Callum Turner als Theseus Scamander, Katherine Waterston als Tina Goldstein *adempauze* Eddie Redmayne als Newt Scamander, Dan Fogler als Jacob Kowalski, Alison Sudol als Queenie Goldstein en Johnny Depp als Gellert Grindelwald. 

Lees verder