Never forget - Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met meneer Nijland?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Never forget - Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met meneer Nijland?

Never forget - Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met meneer Nijland?

|
|

Laatste update:

Sommige deelnemers aan Mr. Visser Doet Uitspraak vergeten we niet snel. Meneer Nijland maakte zijn buren uit voor van alles en nog wat, maar kreeg uiteindelijk het deksel op zijn neus! Vanavond zorgt Viktor Brand voor een stukje nazorg, in Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met?

Meneer Nijland ontvluchtte het drukke Amsterdam, om vredig te leven op het platteland. Helaas kwam daar weinig van terecht! Zijn buren (‘Een zooitje debielen!’) gebruikten zijn onverharde pad als racebaan.

Tja, buurman Koos ziet er eerlijk gezegd niet uit als Dominic Santiago uit The Fast And The Furious…

But wait...

Maar er is meer! Volgens Nijland houden Koos en zijn vrouw (‘die pornohoer!’) er een seksboerderij op na, én een drugslaboratorium. Hun nachtelijke racewedstrijden houden ze bovendien alleen als ze kachellam zijn. Heel zijn pad naar de knoppen!

Meneer Nijland respecteert Mr. Frank Visser enorm! Hij is net als Nijland ‘een echte Amsterdammer’ (ook al komt hij uit Maartensdijk). Nijland verwacht meteen een sfeer van ‘ouwe jongens krentenbrood’, maar dát valt even tegen. Zo is het onmogelijk om hard te rijden op het modderpad, zonder in de greppel te eindigen.

Nijland geeft echter niet op: de beerput moet en zal helemaal opengaan. Koos molt niet alleen zijn pad, hij is ook nog een paardenmoordenaar. Hoewel Koos aangeboden heeft om samen met Nijland het pad te repareren, kan daarvan geen sprake zijn. ‘Het is mijn pad! Jij moet er afblijven!’

Uiteindelijk legt Mr. Visser, in al zijn wijsheid, een scheldverbod op aan meneer Nijland. Hopelijk heeft hij zich eraan gehouden, want 100 euro boete per scheldwoord kan aardig aantikken. Daar zou je best een tuinpad van kunnen bestraten...

We hopen dat het nu iets beter gaat met meneer Nijland en zijn buren, maar ergens denken we van niet! Hoe de bizarre situatie is afgewikkeld zien we vanavond, om 20:30 uur op SBS6.

Lees verder