Netflix zet punt achter Marco Polo

Veronica Superguide logo
Netflix zet punt achter Marco Polo

Netflix zet punt achter Marco Polo

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na twee seizoenen trekt Netflix de stekker uit Marco Polo. De serie zou te duur zijn geworden om het groene licht te geven aan een derde seizoen.

Rommelig

Marco Polo, een historische dramaserie gebaseerd op het leven van de Venetiaanse ontdekkingsreiziger, zal geen vervolg krijgen op Netflix. De serie was groots opgezet, maar volgens veel critici te rommelig om het tot een aanrader te maken. Ook de kijkers leken geen chocola te kunnen maken van de combinatie van historisch drama en martial arts en kozen voor andere series van de streaming-gigant. Het is daarmee de eerste Netflix Original-serie die na twee seizoen van de buis wordt gehaald.

Verlies

Volgens The Hollywood Reporter zou de mislukte avonturenserie Netflix een verlies hebben gemaakt van 200 miljoen dollar. Niettemin zijn er volgens showrunner John Fusco alweer plannen voor een andere serie: “We hadden een fantastische cast, een geweldige crew en het was een eer om te mogen filmen in Maleisië. We hebben nu een idee voor een andere serie in een vergelijkbare setting waar we heel blij mee zijn.”
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder