Netflix verwijdert alle seizoenen The Walking Dead

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix verwijdert alle seizoenen The Walking Dead

Netflix verwijdert alle seizoenen The Walking Dead

|
|

Laatste update:

Voor veel horrorfans is vrijdag de dertiende met recht een ongeluksdag. Sinds vandaag is de zombiekraker The Walking Dead namelijk niet meer beschikbaar op Netflix.

Geruchten

De geruchten gingen al langer, maar nu is het dan echt zo ver: The Walking Dead staat sinds vandaag niet meer op Netflix. Ondanks dat dit al langer in de lucht hing, was het voor veel fans toch even slikken. Niet iedereen was op de hoogte en veel mensen die dat wel waren, hadden graag nog wat meer tijd gehad om alle zes seizoenen te zien. Op Twitter lieten dan ook veel fans van zich horen.

Zuur

De serie dreigde vorig jaar al verwijderd te worden, maar na luid protest van de abonnees besloot Netflix om de serie nog even beschikbaar te houden. Dat het nu dan toch stopt, is voor veel kijkers extra zuur. Veel fans hoopten dat het zevende seizoen rond deze tijd zou worden toegevoegd op Netflix. Binnenkort gaat namelijk het achtste seizoen van de hitserie van start. Hierin verklaart Rick de sadistische Negan de oorlog. Fans van The Walking Dead die wel helemaal bij zijn, hebben dus weer een hoop om naar uit te kijken!

Het achtste seizoen van The Walking Dead is vanaf 23 oktober te zien bij FOX.

Lees verder