Frank Lammers als Ferry in Undercover op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Lammers als Ferry in Undercover op Netflix

Eindelijk: Netflix maakt releasedatum Ferry bekend!

|
|

Laatste update:

Dat duurde verrekes lang! Ja, we kropen even in de huid van Brabo-crimineel Ferry Bouman want vandaag dropte Netflix dan eindelijk de langverwachte releasedatum voor zijn Undercover-spin-off-film Ferry.

Hoe leerde Frank Lammers' Ferry zijn trofeevrouwke Daniëlle (Elise Schaap) kennen? En zijn trouwe rechterhand John (Raymond Thiry)? Wat is er aan de hand met zijn zus Claudia (Monic Hendrickx)? Dat en nog véél meer komen we te weten in Ferry, een prequel-film die het grote Undercover-verhaal nog meer diepte gaat geven. En nondeju, die releasedate komt nu wel erg dichtbij! 

Ferry op Netflix

Netflix deelde eerder deze maand nog wat loeispannende beelden. Hierin zien we hoe de superschurk uit Undercover zich heeft opgewerkt van loopjongen tot een van de beruchtste drugsbaronnen van de Benelux. Wat toen nog ontbrak! De releasedate! Nou, die is nu alsnog gearriveerd. Knal 14 mei 2021 maar in die agenda!

Undercover seizoen 3

Mensen die vonden dat Ferry en Daniëlle veel te weinig in Undercover seizoen 2 zaten, komen nu alsnog aan hun trekken. Als ze na deze film nóg niet genoeg Ferry op hun netvlies hebben staan, kunnen ze weer terecht bij seizoen 3 van Undercover. De nieuwe afleveringen zetten d'n Fer weer vol in de spotlights

Ferry staat 14 mei 2021 op Netflix.

Lees verder