Netflix gaat nog veel meer eigen titels maken

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix gaat nog veel meer eigen titels maken

Netflix gaat nog veel meer eigen titels maken

|
|

Laatste update:

Smul jij ook zo van de eigen titels van Netflix? De mensen van de streamingdienst hebben je gehoord: ze kondigden aan dat ze in 2017 met dubbel zoveel eigen titels op de proppen komen.

1000 uur

Dertig verschillende titels staan er voor komend jaar op het programma. Netflix gaat zich niet alleen richten op dramaseries (The Crown, Stranger Things, House of Cards en Orange Is The New Black zijn hier voorbeelden van), maar ook op een aantal eigen spelprogramma’s. In totaal zouden de Netflix Originals volgend jaar 1000 uur van het aanbod beslaan. 

Ultimate Beastmaster

Wat denk je van Ultimate Beastmaster, een show waarin atleten uit verschillende landen een parcours moeten afleggen? Sylvester Stallone produceert de show, die in alle deelnemende landen een eigen versie krijgt. Nederland zit er niet tussen, maar Duitsland, Mexico, de VS en Japan bijvoorbeeld wel.

Terrace House

”Unscripted televisie is een erg interessante tak van sport”, verklaarde Ted Sarandos van Netflix aan Variety. Een ander voorbeeld hiervan is Terrace House, een realityshow waarin een aantal mannen en vrouwen een modern appartement en een auto tot hun beschikking krijgen. Wat het doel van de serie is en wat er in gebeurt, dat mogen ze zelf bepalen.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder