Netflix: 'Dit is nog maar het begin'

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix: 'Dit is nog maar het begin'

Netflix: 'Dit is nog maar het begin'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix is lekker bezig met eigen content maken. Naast de Originals die we al kennen en alles wat er nog aan komt, staat er nog zoveel meer op de planning.

Verschillende smaken

“We leveren content aan een dynamische wereld vol met mensen met verschillende smaken - het resultaat hiervan is dat geen twee Netflix-ervaringen hetzelfde zijn - we willen dat er voor iedereen iets is om te kijken”, zei Ted Sarandos van Netflix tijdens een persdag.

1000 uur

De 1000 uur aan unieke content van Netflix zelf die ze aankondigden, noemen ze bij de streamingdienst ‘slechts het begin’. Sarandos benoemde tevens dat ze bij Netflix niet alleen content voor iedereen willen te maken, maar ook proberen de juiste films en series bij de juiste persoon af te leveren. 

Nieuwe titels

Een heleboel nieuwe titels die je binnenkort onder de noemer Beste Keuzes kunt vinden, werden tevens aangekondigd. Die heb je als fervent Netflixer natuurlijk al mee gekregen, maar we noemen er nog een paar voor je op: The OA S2, Love S3 (2 staat er in maart op), Orange Is The New Black S5, en Stranger Things S2. Nieuwe titels zijn onder meer 13 Reasons Why, Marvel’s Iron Fist en Casting JonBenet. 

Lees verder