NEEEE: Jane The Virgin-spin-off met Gina Rodriguez gaat niet door

Veronica Superguide logo
NEEEE: Jane The Virgin-spin-off met Gina Rodriguez gaat niet door

NEEEE: Jane The Virgin-spin-off met Gina Rodriguez gaat niet door

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Slecht nieuws voor de eerder aangekondigde Jane The Virgin-spin-off-show… Zender The CW gaat er toch niet mee door.

Zo valt te lezen in een persverklaring. Extra pijnlijk: Gina Rodriguez bedacht de verhaallijnen (mede) zelf, werkte mee als producente én zou de 'verteller'-stem op zich nemen vanuit haar personage Jane.

Het idee rond de spin-off, waar Jane The Virgin-bedenker Jennie Snyder Urman óók aan meewerkte, klonk supertof. Elk seizoen zou er dan een ander verhaal uit één van de boeken van Jane voorbijkomen. De naam van deze show klonk ook al zo leuk: Jane the Novela. 

Seizoen 4

Gelukkig kunnen fans nog wel een tijdje vooruit met de serie. Seizoen 4 staat namelijk sinds vorige maand eindelijk bij ons op Netflix! Momenteel zendt The CW in Amerika het vijfde en laatste seizoen uit. Wat dan wel weer klote is: waarschijnlijk duurt het héél lang voordat die afleveringen ook bij ons op Netflix komen. Maar hé, dat is voor latere zorg. 

Welke shows dan wel? 

We weten overigens niet waarom The CW afziet van de spin-off. Ze bestelden echter wel andere nieuwe shows, namelijk: Batwoman (met Ruby Rose), de Riverdale-spin-off Katy Keene én een show gebaseerd op detective Nancy Drew. 

Lees verder