Nederlandse Angels Inc. door naar halve finales Britain’s Got Talent

Veronica Superguide logo
Nederlandse Angels Inc. door naar halve finales Britain’s Got Talent

Nederlandse Angels Inc. door naar halve finales Britain’s Got Talent

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Nederlandse meidengroep Angels Inc. staat woensdag 29 mei in de halve finales van Britain’s Got Talent. Deze vijf meiden, die op spetterende wijze magie, dans en muziek combineren, kregen bij hun auditie drie weken geleden al een staande ovatie van de jury. Ook werden ze toen spontaan omgedoopt tot “The Pussycat Dolls of Magic”, terwijl wij ze uitriepen tot een mix van de Spice Girls en Hans Klok.

Van drie naar vijftien danseressen in een paar minuten

In hun act begonnen de Angels met slechts drie dames op het podium, die vervolgens uit allerlei hoeken en gaten nog een dozijn andere danseressen vanuit het niets het podium op wisten te toveren. Dit zorgde nog wel voor een klein relletje omdat kijkers meenden dat door onhandig camerawerk verklapt werd hoe de magische meiden dit voor elkaar kregen.

Na de enthousiaste reacties op hun auditie is het dus niet zo’n hele grote verrassing dat de dames van Angels Inc. in de halve finale staan, want het zat er dik in. Maar nu begint dus het echte werk voor deze dansende illusionistes: woensdag 29 mei zullen zij te zien zijn in de derde halve finale, waarin zij het opnemen tegen zeven andere acts. In totaal zijn er de komende week vijf halve finales met elk acht acts.

Lees verder