Nance Coolen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nance Coolen

Nance terug op tv in De Alleskunner VIPS: 'Erg gezellig'

|
|

Laatste update:

Zangeres en presentatrice Nance Coolen zat jarenlang bij de Hilversumse A-list, maar die tijden liggen al een tijden achter ons. Vanavond maakt ze weer een primetime-comeback als kandidaat in De Alleskunner VIPS.

Nance deed het jarenlang erg lekker op primetime, vooral bij SBS6. Domino Day, Sterren Dansen op het IJs, Popstars; het kon niet op. Zoals het vaker gaat met verdwenen BN'ers van vroeger, dooft het tv-vuurtje op een gegeven moment genadeloos uit. Nance doet nu nog wel het middagprogramma De Helden van Nu, maar die lijken totaal niet op de grote studioshows waar ze furore mee maakte. Keert ze nu wel echt terug?

Nance in De Alleskunner VIPS

Nance doet mee aan de BN'er-versie van De Alleskunner, een afvalrace waarin de kandidaten allemaal kleine spelletjes moeten spelen. In gesprek met het ANP noemt Nance de gezelligheid tussen haar en de andere BN'ers een hoogtepunt. "Door corona had ik mensen die ik al kende al lang niet gezien en ook met de voor mij nieuwe gezichten was het erg gezellig."

Voor lul staan

Een vallende skippybal vangen, een ongekookt ei vallen zonder dat het breekt: je kunt snel voor gek staan als zoiets fout gaat. Daar trok Nance zich niets van aan. "Ik vind het over het algemeen nooit zo erg om - heel plat gezegd - voor lul te staan. Omdat het veel met geluk te maken had, is het ook niet zo'n afgang als iets niet lukt."

De BN'ers van De Alleskunner VIPS

Naast Nance, doen er dus nog 80 andere BN'ers mee, bij wijze van spreken dan hè. Enkele namen uit de héle lange lijst met deelnemers: Roy Donders, Charly Luske, Jody Bernal, Tatum Dagelet, Christina Curry, Evelien de Bruijn, Anne Appelo, Co Stompe en Harry Piekema.

De Alleskunner VIPS is vanaf 20 augustus om 22.00 uur te zien op SBS6. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder