Debbie van B&B Vol Liefde deelt naam pasgeboren zoontje

Alleen maar goed nieuws voor B&B-vol Liefde Debbie. Niet alleen is ze gelukkig in de liefde, ook zette ze vorige week een zoontje op de wereld. Met de kleine man is alles goed. Ook is zijn naam nu bekend! 

Debbie B&B Vol Liefde naam zoon
© RTL

Om Debbie kan je niet heen als je het eerste seizoen van B&B Vol Liefde hebt gevolgd. Onder de Italiaanse zon runde ze een B&B, maar die heeft ze inmiddels verkocht. Ze begint nu een nieuw leven met haar nieuwe vriend én inmiddels ook met een zoontje! De kleine man heet Giuseppe, zo deelde ze op Instagram. Aangezien haar vriend een Italiaan is, kon een bijpassende naam natuurlijk niet ontbreken. 

Nieuw hoofdstuk

"Vanochtend hebben we voor het eerst Giuseppe’s nieuwe thuis aan hem laten zien. De werkzaamheden in de tuin zijn in volle gang. Nog heel even geduld voordat we er definitief gaan wonen", schrijft Debbie onder de Instagram-foto. "En Giuseppe.. die heeft alvast kunnen proeven aan de vrijheid en energie van deze locatie."   

Eigen paradijsje

Eind 2022 maakte Debbie bekend dat ze een relatie had met Vincenzo. De twee gaan zelfs zo goed met elkaar, dat ze een 'eigen paradijs' dicht bij de natuur willen creeëren. Onlangs verkocht ze haar B&B Casa Santangelo aan een Nederlander. 

B&B Vol Liefde seizoen 3

Nu Debbie de liefde heeft gevonden, kijken wij met smart uit naar een nieuw seizoen van bed and breakfast-eigenaren die de ware zoeken. Het duurt niet meer lang voordat dit gebeurt. Vanaf 10 juli is het eindelijk zover: we kunnen dan zeven weken lang zien hoe de kandidaten zich openstellen voor een nieuwe levenspartner. En RTL vertelde ons al over de kandidaten van B&B Vol Liefde seizoen 3.

Niets missen? Blijf op de hoogte via onze ultieme B&B Vol Liefde-overzichtspagina!