Godzilla en King Ghidora in de nieuwe Godzilla: King Of The Monsters-trailer

Veronica Superguide logo
Godzilla en King Ghidora in de nieuwe Godzilla: King Of The Monsters-trailer

Monsterlijk geweld in laatste trailer Godzilla: King Of The Monsters

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Nog een paar dagen, en dan wordt Godzilla wakker om een paar monsters he-le-maal kapot te beuken. Check de laatste Godzilla: King Of The Monsters-trailer! Mama said knock you out!

In de vorige Godzilla (2014) redde het reusachtige monster de wereld van twee MUTO’s, die energie stalen om machtiger te worden. Niet omdat Godzilla de mensheid nou zo leuk vond, maar omdat hij geen zin had in herrieschoppers.

In Godzilla: King Of The Monsters escaleert de situatie nog véél erger. De aarde wordt niet aangevallen door twee willekeurige monsters, maar het hele ‘Circus Godzilla’ trekt voorbij! We zien een reuzenvlinder Mothra, een pteranodonachtige Rodan én Godzilla’s aartsvijand: de driekoppige King Ghidorah.

Godzilla: King Of The Monsters

Volgens de trailer gaat het om minstens zeventien reuzenmonsters. We nemen aan dat ze elkaar ook al een beetje afmaken, anders krijgt Godzilla het wel érg druk. Ghidorah bleek in eerdere films soms zó gevaarlijk dat Godzilla samen moest werken met andere monsters om hem te verslaan.

In de trailer zien we ook vlammen uit Godzilla komen, wat wijst op een soort speciale aanval van de reuzenhagedis. Ook hier geldt dat Godzilla soms tijdelijk sterker wordt, omdat hij bijvoorbeeld opgeladen is met radioactiviteit.

Gelukkig hoeven we niet zo lang meer op antwoorden te wachten. Godzilla: King Of The Monsters verschijnt op 30 mei in de bioscoop. Over iets minder dan een jaar nemen Godzilla en King Kong het tegen elkaar op in Godzilla vs. Kong.

Lees verder