Mondje dicht: eerste trailer van A Quiet Place 2 is uit!

Sssst! De spannende trailer van A Quiet Place 2 is vandaag geland!

Op 1 januari heerst bijna overal een kalme stilte… Een prima dag voor de eerste trailer van A Quiet Place 2! Ssssst!

In de horrorthriller A Quiet Place werd de aarde overrompeld door onverwoestbare, stekeblinde aliens. Alleen hun gehoor is piekfijn, waardoor alle overlevenden zo stil als een muis proberen te (over)leven.

A Quiet Place speelde zich af in een afgelegen boerderij, waar de familie Abott teruggetrokken leefde om de killer-aliens te ontlopen. Dit lukte helaas maar gedeeltelijk, en de overgebleven familieleden zagen zich tóch genoodzaakt om verder te trekken.

A Quiet Place 2

In A Quiet Place 2 trekken de Abotts richting de bewoonde wereld, in de hoop dat ze samen met andere mensen een kans maken tegen de enge beesten. Ook nu vinden ze sympathieke kameraden, maar... sommige mensen zijn nog gevaarlijker dan de monsters!

De film wordt geregisseerd door John Krasinski, die met het eerste deel erg veel indruk maakte. Het contrast tussen de doodstille scènes, waarin je een speld kon horen vallen, en de luidruchtige monsterscènes maakten van The Quiet Place een unieke belevenis. Naast Emily Blunt heeft Cillian Murphy (Peaky Blinders) een hoofdrol, samen met Djimoun Hounsou (Shazam!, Aquaman).

A Quiet Place 2 verschijnt op 18 maart in de bioscoop. De eerste film was onze favoriete horror van 2018, en in 2020 komt er ook nog genoeg moois aan! Wat te denken van The Grudge en een nieuwe Saw?