Horace Cohen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Horace Cohen

Molloten overtuigd: 'Horace komt terug in Wie is de Mol?'

|
|

Laatste update:

Na die verwarrende Wie is de Mol?-executie van afgelopen zaterdag, zijn Molloten weer massaal uit hun molshopen gekropen. De voorzichtige conclusie: afvaller Horace Cohen komt gewoon terug!

We zien en lezen steeds meer opmerkingen en theorieën die erop wijzen dat de acteur in de volgende aflevering weer opduikt. En daar hebben Molloten (we houden van ze) een aantal 'bewijzen' bij gevonden.

Horace terug in WIDM?

'Bewijzen' zetten we even bewust tussen aanhalingstekens, want zeker weten doen we het nooit. Toch is het in het verleden al eens gebeurd dat een kandidaat na een exit weer terugkeert (Tim Haars) of in ieder geval nog een kans krijgt, om er vervolgens toch uitgegooid te worden (Ron Boszhard). Ook vonden sommigen het exit-gesprek met Rik 'gespeeld' overkomen, alsof Horace wist dat 'ie er niet echt uitging.

Verwarring alom

Alsof die cliffhanger met de drie auto's die allemaal een andere kant opgaan nog niet gekmakend genoeg is, beginnen we nu ook te denken dat er iets niet klopt aan die executie. Helemaal nu andere Molloten wijzen op een artikel van RTL Boulevard van een tijdje terug. Daarin werd presentator Rik geciteerd. Hij zei dat er halverwege dit seizoen - zeg maar de periode waar we nu inzitten - iets gaat gebeuren wat we nog nooit eerder hebben gezien in Wie is de Mol?. Argh... konden we ons maar even ingraven tot volgende aankomende zaterdag, 20:29 uur...

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Lees verder