B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

Moét je zien: eerste beelden B&B vol Liefde 2022

|
|

Laatste update:

Terwijl je met smart zit te wachten op B&B Vol Liefde seizoen 2, kun je nu genieten van een voorproefje. RTL heeft namelijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen vrijgegeven.

Eerste beelden

In het nieuwe seizoen volgen we acht B&B-eigenaren. In de vrijgegeven beelden zijn onder andere de eerste dates van hans en Martijn te zien. Beelden die je gezien moét hebben voor het nieuwe seizoen begint.

 

Zonder Art Rooijakkers

Dit nieuwe seizoen zal helaas niet helemaal hetzelfde zijn. Art Rooijakkers komt namelijk niet terug als presentator. Hij moest de opnames door gezondheidsproblemen noodgedwongen skippen. Op Instagram lichtte de presentator het toe. “Vanwege hardnekkige stemband-problemen ben ik de afgelopen maanden drie keer onder het mes geweest. Na elke operatie moest ik een tijdje stemrust houden waardoor ik nu in totaal zo’n 75 dagen in stilte heb doorgebracht”, vertelt Art.

Rooijakkers wordt niet vervangen. Het programma gaat dit jaar door zónder presentator.

 

Deelnemers van dit jaar

Benieuwd naar de deelnemers van dit jaar? In dit artikel ​​stellen we B&B-eigenaren voor die het liefdesavontuur aangaan.

B&B Vol Liefde is maandag 11 juli elke maandag t/m vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL4 en is meteen een week vooruit te bekijken bij Videoland. 

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder