Moeder Erica Meiland overleden: ‘Bedroefd, maar dankbaar’

Erica Meiland

De Meilandjes hebben een verdrietige week achter de rug. Erica haar moeder, Jenny, is namelijk op 93-jarige leeftijd overleden: “Rust zacht mama.

Jenny Renkema overleden

Verdrietig nieuws voor de Meilandjes. Erica maakte zojuist via Instagram bekend dat haar moeder, Jenny Renkema – Hof, afgelopen donderdag 30 juni op 93-jarige leeftijd is overleden. Op de foto zien we ook de rouwkaart: "Bedroefd, maar dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft betekend, hebben wij afscheid moeten nemen van onze dierbare (schoon)moeder en onvergetelijke oma", luidt de tekst op de kaart.

'Rust zacht mama'

"Rust zacht mama", schrijft Erica bij het bericht. Ook Martien deelt het bericht op zijn Instagram: "41 jaar in mijn leven… mijn tweede moeder! Rust zacht… Onderaan de kaart staan naast de namen van Erica en Martien, ook die van Montana, Dirk, Maxime, Leroy, Claire en Vivé.

Chateau Meiland

Jenny was met regelmaat te zien in Chateau Meiland. We zagen haar zelfs in de eerste aflevering, toen de familie vertrok naar Frankrijk. Daar was Jenny trouwens niet zo blij mee. Ze kwam één keer langs in het chateau, de rest van het contact verliep via videobellen. De Meilandjes verhuisden uiteindelijk – mede om dichter bij Jenny te zijn – weer terug naar Nederland

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.