Stephanie van Eer en Victor Mids in GTST

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stephanie van Eer en Victor Mids in GTST

Een echte mindf*ck: Victor Mids zat in GTST en niemand had het door

|
|

Laatste update:

Illusionist Victor Mids zat afgelopen september in een aflevering van GTST en dat had helemaal niemand door! De aap komt alsnog uit de mouw nadat Victor actrice Stephanie van Eer (Jojo Abrams) gisteren in Mindf*ck op NPO 1 genadeloos voor de gek hield. 

Vorige week liet Victor Mids ons nog meehuilen met een emotionele Lee Towers en nu zorgt hij eveneens voor iets krankzinnigs.

'Jojo' in Mindf*ck

Het zit zo: Victor liet Stephanie eerst raden wat er op een afgeplakt schilderij stond. Wonder boven wonder kon ze zonder voorkennis melden dat er een clown met spuit en frambozentaart op het doek stond. Euhm, ja, klinkt nog even heel ingewikkeld maar zometeen valt alles op zijn plek. Let maar op!

Een echte mindf*ck: Victor Mids zat in GTST en niemand had het door

Victor Mids in GTST

De reden dat Stephanie dit beeld zo kon raden is eigenlijk best creepy, maar stiekem ook wel tof. Wat blijkt? Victor zat op donderdag 12 september vermomd in GTST. Hij bestelde aan de bar van De Koning een kopje thee en 'Jojo' stond naast 'm. Hij werkte vervolgens samen met de makers van GTST om Stephanie heel subtiel dingen in haar geheugen te prenten. 

Mindf*ck

Bijvoorbeeld: Stephanie hoorde van regisseur Jop Joris dat ze goed naar de clown op z'n shirt moet kijken omdat haar personage zich identificeert met de droevige grappenmaker. Een boos belletje van Bing ("je bent je spuit vergeten!") was ook een trigger voor de spuit van de clown. Tot slot speelde ze ook nog een scène met Lucas die zei dat hij heel erg zin had in een frambozentaartje. Hierdoor kwam Stephanie bij Victor uit op de clown met spuit en frambozentaartje. WTF?! 

Een echte mindf*ck: Victor Mids zat in GTST en niemand had het door

Wil je Victors meesterlijke manipulatie terugkijken? De laatste aflevering van Mindf*ck vind je hier.  

Lees verder