Millie Bobby Brown deed auditie voor rol X-23 in Logan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Millie Bobby Brown deed auditie voor rol X-23 in Logan

Millie Bobby Brown deed auditie voor rol X-23 in Logan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het had niet veel gescheeld of Millie Bobby Brown had de rol van X-23 gespeeld in de Marvel-hit Logan. Dat vertelt de Stranger Things-ster in een interview met Variety.

Wolverine

De Wolverine-film Logan is een van de beste superheldenfilms van 2017. Dat is voor een groot deel te danken aan Dafne Keen, die als de jonge, maar dodelijke X-23 niet onderdeed voor haar ervaren tegenspelers Hugh Jackman en Patrick Stewart. Maar als het aan Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown had gelegen, had zij aan de zijde van Wolverine gevochten.

In een interview met Variety wordt gevraagd wat haar beste auditie was. Daarop antwoordt Brown: “Dat was Logan. Ik had echt zoiets van ‘dit wordt geweldig, ik ga me goed voorbereiden’. Ik voelde me echt een actrice toen ik in die auditieruimte zat en Hugh Jackman moest slaan met (regisseur) James Mangold tegenover mij.”

'Fantastisch'

Hoewel ze het jammer vindt dat de rol aan haar neus voorbij ging, heeft ze zich neergelegd bij de keus van de producenten. Over haar collega zegt Brown: “Ik heb haar gezien en ze was fantastisch.” Misschien moeten we maar eens nadenken over een cross-over tussen Stranger Things en Marvel. Werktitel: X-Eleven!

Lees verder