Michelle Pfeiffer krijgt rol in Maleficent 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Michelle Pfeiffer krijgt rol in Maleficent 2

Michelle Pfeiffer krijgt rol in Maleficent 2

|
|

Laatste update:

De cast van Maleficent 2 heeft er indrukwekkende versterking bij gekregen: Michelle Pfeiffer zal naast Angelina Jolie te zien zijn in het vervolg op de succesvolle sprookjesfilm uit 2014. Dit bericht The Hollywood Reporter. Jolie speelt natuurlijk weer het titelpersonage, en ook Elle Fanning keert terug in de rol van Aurora. Pfeiffer zal een niet nader aangeduide koningin spelen.

Enkele dagen terug werd ook al bekendgemaakt dat Ed Skrein, bekend als de schurk uit Deadpool, deel uitmaakt van de cast. Joachim Ronning, regisseur van de vijfde Pirates of the Caribbean-film, gaat op de regiestoel plaatsnemen. Dat Disney een vervolg op Maleficent wil is nogal wiedes want het eerste deel bracht wereldwijd meer dan 750 miljoen dollar in het laatje. Wanneer deze sprookjessequel uitkomt is nog niet bekend.

Lekkere comeback

Voor Michelle Pfeiffer is deze rol een leuk verjaardagscadeautje aangezien zij zondag 29 april haar 60e verjaardag viert. De actrice is de laatste tijd met een sterke comeback bezig; afgelopen herfst was zij te zien in Kenneth Branagh's Murder on the Orient Express en deze zomer zal zij te zien zijn als de verloren gewaande vrouw van Michael Douglas en de moeder van Evangeline Lilly in Ant-Man and the Wasp, de 20e Marvel-film.

Lees verder