Batman is back: eerste foto's Michael Keaton in vertrouwd kostuum op Batgirl-set

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Batman is back: eerste foto's Michael Keaton in vertrouwd kostuum op Batgirl-set

Batman is back: eerste foto's Michael Keaton in vertrouwd kostuum op Batgirl-set

|
|

Laatste update:

In december hoorden we al dat Michael Keaton terugkeert als de enige echte Batman in de film Batgirl , die later dit jaar uitkomt. En nu blijkt dat hij zijn oude, vertrouwde Batman-kostuum uit de kast heeft getrokken.

Het was vorig jaar nog even twijfelen of Michael Keaton ook daadwerkelijk weer in Batman-tenue zijn opwachting zou maken, of enkel als zijn alter-ego Bruce Wayne. Maar de eerste foto's op de set bewijzen dat we op het volledige pakket worden getrakteerd, zo postte het Twitter-account van Batgirl Film News

Batman van 70 jaar

Het is meer dan dertig jaar geleden dat Michael Keaton de rol van de gemaskerde superheld speelde in Batman. Maar de inmiddels 70-jarige acteur bewijst maar weer dat je nooit te oud bent om de schurken van Gotham hardhandig aan te pakken. Op de foto's van Batgirl Film News zien we dat de acteur in elk geval nog prima in zijn strakke pak past. 

Leslie Grace en J.K. Simmons

Michael Keaton keert dus weer terug als Batman, maar de hoofdrol laat hij dit keer over aan Leslie Grace, die de heldhaftige Batgirl speelt. Ook de met een Oscar bekroonde acteur J.K. Simmons zal te zien zijn als commissaris Jim Gordon. Aan Brendan Fraser de taak om Firefly te spelen, de grote schurk in het hele verhaal.  

Sommige superhelden zijn er om van te houden. Maar er bestaan ook superhelden om te hatenCheck bijvoorbeeld deze 8 superhelden die eigenlijk eikels zijn.

Batgirl verschijnt in de loop van 2022 op HBO Max.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder