Méér superhelden in Disneyland Parijs

Veronica Superguide logo
Méér superhelden in Disneyland Parijs

Méér superhelden in Disneyland Parijs

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Nieuwe attracties voor pretparken stampt zelfs Disney niet zomaar uit de grond. Disneyland Parijs werkt natuurlijk aan nieuwe rides, maar neemt ook andere maatregelen om Marvel-fans te trekken!

Disneyland Parijs houdt van 10 juni tot 30 september de ‘Summer Of Super Heroes’. Dit houdt niet in dat er deze zomer meteen nieuwe attracties staan (die zet je niet even in een weekje neer!). Wél lopen er dan verschillende Marvel-helden los rond in het park, waaronder Captain America, en kunnen kinderen zich laten schminken.

Showtime!

Daarnaast zijn er drie nieuwe shows. De eerste is een ‘dance-off’ met Star Lord en Gamora uit Guardians Of The Galaxy; zij dansen met kinderen op muziek uit de populaire film. In Energy Of Tomorrow nemen Thor en Black Widow het op tegen de schurk Loki, en in Super Heroes United vecht een ensemble van Captain America, Iron Man, Spider-Man en Black Widow tegen de boze Thanos uit Infinity War.

Het was al bekend dat de Aerosmith-achtbaan Rock ‘n Roller Coaster omgebouwd wordt tot een Iron Man-attractie. Naar verwachting opent deze in 2020 zijn deuren. Na 2021 wordt Disneyland Parijs uitgebreid met nóg een Marvel-gebied. Ook komt er dan meer ruimte voor Star Wars en Frozen.

Ook Disneyland Resort in Californië krijgt een nieuwe attractie, rond Spider-Man en The Avengers, die A Bug’s World vervangt. Hong Kong Disneyland krijgt een nieuw gebied dat draait om Ant-Man en zijn partner The Wasp.

Lees verder