Maxime Meiland uit Chateau Meiland met glas wijn

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland uit Chateau Meiland met glas wijn

Maxime Meiland openhartig over vader van dochtertje Claire

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Maxime Meiland praat deze week in weekblad Party bijzonder openhartig over de vader van Claire. De man in kwestie heeft zijn dochter nog nooit vastgehouden en Maxime verwacht ook niet dat hij snel wat van zich laat horen.

"Kijk, Claire kwam eigenlijk heel onverwacht. Ik was 21 en ze kwam als een verrassing", doet de realityster een boekje open. "Mijn ex heeft toen gezegd dat hij het niet zag zitten om papa te worden, hij was er nog niet klaar voor." 

Contact met zijn vader

Inmiddels zijn ze twee tot drie jaar verder en is hij nog altijd niet van gedachte veranderd. Maxime heeft daarom ook niet eens contact met hem. "Eigenlijk is het contact nul sinds hij heeft besloten dat hij geen vader voor de baby wilde zijn. Ik heb echt al die tijd niks van hem vernomen." En als ze zijn vader mag geloven, gaat dat ook niet snel veranderen. "Ik heb wel contact met zijn vader, dus de opa van Claire. Van hem krijg ik het gevoel dat ik er voorlopig ook niet op hoef te rekenen dat Claires vader nog naar zijn dochtertje komt omkijken. En ik weet ook niet zo goed of ik daar nog wel zo happy mee ben, als hij over een tijdje toch nog komt aankakken. Dat is ook niet wat ik wil."

We geven een Godfather of Harlem-weekend weg!

    Lees verder