Max Verstappen, Drive to Survive, Formula 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Max Verstappen, Drive to Survive, Formula 1

Oh nee: Max Verstappen niet blij met serie Drive to Survive!

|
|

Laatste update:

Wij riepen Formula 1: Drive To Survive vorig jaar nog uit tot één van de beste sportdocumentaires op Netflix, maar blijkbaar is niet iedereen zo'n fan. Max Verstappen, die uiteraard zelf ook een bescheiden rol heeft in de reeks, heeft kritiek. 

We wisten niet dat coureurs überhaupt de tijd en zin hadden om een serie met zichzelf in de hoofdrol te bingen. Maar Max Verstappen had dat beter niet kunnen doen. In een interview met ABtalks laat de Nederlandse coureur zich uit over Formula 1: Drive To Survive"Ik denk niet dat de reeks goed weergeeft hoe ik echt ben. Het probleem is dat producenten van zo'n reeks je altijd zo neerzetten zoals zij dat willen." Volgens Verstappen schilderen ze hem af als arrogant en afwijzend, iets wat hij volgens zichzelf niet is. 

Spanning en opwinding

"Het is een serie en wat je ook zegt, ze zullen er altijd alles aan doen om er voor te zorgen dat je roekeloos lijkt te zijn. In ieder geval proberen ze er voor te zorgen dat je personage perfect past in "hun" verhaal." En dat doet het echte beeld volgens hemzelf niet. "Het moet opwindend en spannend zijn. Ze interviewen je daarom verschillende keren en ze gebruiken woorden die je hebt gezegd op verschillende momenten en vooral in verschillende omstandigheden."

Commentaar

En dat kan de coureur niet waarderen. "Dit heb ik vanaf het begin niet leuk gevonden. Ik hou dan ook veel meer van gewoon een één op één interview met een persoon die me echt wil leren kennen zoals ik ben." Tja, daar heeft Max ook wel een punt!

Wie na deze kritiek van Max toch wil kijken: het nieuwe seizoen van Formula 1: Drive To Survive staat sinds 28 februari op Netflix.

Lees verder