Matt LeBlanc: meer humor in nieuw seizoen Top Gear

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Matt LeBlanc: meer humor in nieuw seizoen Top Gear

Matt LeBlanc: meer humor in nieuw seizoen Top Gear

|
|

Laatste update:

Goed nieuws, Top Gear-fans. Volgens presentator Matt ‘Joey’ LeBlanc bevat het nieuwe seizoen van de succesvolle autoserie veel meer humor.

Flop Gear

Na het vertrek van golden-trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May namen LeBlanc en Chris Evans de presentatie voor hun rekening. Het nieuwe seizoen werd niet heel goed ontvangen en Evans ging flink door het stof vanwege zijn opvliegende karakter en humorloze presentatie. Ook het seizoen daarop (zonder Evans) kreeg gemengde reacties.

'Bredere doelgroep'

Volgens LeBlanc wordt nu het format een klein beetje aangepast. "Ik denk dat we de doelgroep van de show hebben verbreed", zegt de Friends-acteur. "We willen het karakter van de show niet verliezen, maar het zal interessanter worden voor mensen die niet zo autogek zijn. Meer comedy, langere reportages, maar de basis blijft de auto.”

The Grand Tour

Clarkson, Hammond en May hebben inmiddels een eigen autoshow genaamd The Grand Tour, die exclusief wordt uitgezonden op streamingservice Amazon Prime. Dit programma werd een stuk beter ontvangen, maar was ook bij lange na niet zo succesvol als Top Gear. Seizoen 2 van The Grand Tour zal deze herfst te zien zijn. Kijk hierboven alvast een sneak peak.

Lees verder