Don Cheadle

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Don Cheadle
Hollywood

Marvel verandert van koers: serie Armor Wars met Don Cheadle nu door als film

|
|

Laatste update:

Marvel gooit alle plannen voor de geplande serie Armor Wars overboord. Dat klinkt misschien niet zo best, maar eigenlijk is dat goed nieuws! De serie wordt nu namelijk omgetoverd tot een bioscoopfilm over Colonel James Rhodes, dat meldt The Hollywood Reporter.

Colonel James Rhodes, beter bekend als War Machine, is niet meer weg te denken binnen het MCU-universum. Niet gek dat hij een eigen serie op zijn naam krijgt! Althans, zo kondigde Disney+ dat in 2021 aan, maar Marvel heeft nu héle andere plannen voor het personage van Don Cheadle.

Een film?

Waarom wordt de serie dan tóch een film? Daar is volgens The Hollywood Reporter een hele simpele reden voor. Bronnen melden namelijk dat het verhaal over de War Machine goed verteld moest gaan worden en dat eigenlijk niet past in een serie. De studio kwam er gaandeweg achter dat een film veel beter zou passen. We kennen Marvel en dat moet dan natuurlijk een heel spektakel opleveren!

Nog meer veranderingen?

Dat betekent gelukkig niet er nóg meer veranderingen aan zitten te komen binnen dit project. Don Cheadle, de acteur die we kennen als de Rhodey, blijft gewoon lekker op z'n plekje en mag zich weer in het harnas hijsen. Wat we precies kunnen verwachten van het verhaal is nog niet bekend. We weten dat de serie zou baseren op de Iron Man-verhalen, maar wat er precies aan bod zal komen in de bioscoopfilm moeten we eventjes op wachten. 

Wanneer de Armor Wars-film te zien is, is niet bekend. De productie begint naar verwachting begin 2023. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder