Marlijn Weerdenburg in RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Marlijn Weerdenburg in RTL Boulevard

Marlijn Weerdenburg reageert op gehackte naaktfoto's

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Eerder dit jaar gooide een triest hackersnetwerk naaktfoto's van actrice en KRO-NCRV-gezicht Marlijn Weerdenburg online. Nu reageert ze voor het eerst op deze pikante foto's. 

"Ik vond dat toen helemaal niet leuk", vertelt ze aan RTL Boulevard. "Je schrikt toch even." Marlijn voegt eraan toe dat ze het zelf "geen héle rare foto's" vond. "Maar het zijn wel míjn foto's!"

Marlijn Weerdenburg en ICloud

Marlijn dacht dat ze deze pikante beelden veilig waren op haar ICloud-account. Hackers wisten ze toch te stelen. "Ze zijn ermee bezig. Het is héél goed opgepakt door de politie", zo vertelt ze over de jacht naar de dader(s). "Verder probeer ik me er niet te druk over te maken. Het is nu allemaal veilig en in orde en ik heb geen cloud meer." Ze vindt dat nu te eng en vraagt zich af waarom mensen überhaupt nog zo'n dienst gebruiken. "Fuck de cloud!"

Bella Thorne zet naaktfoto's online

Recent kreeg ook een andere bekendheid, oud-Disneyster Bella Thorne, te maken met ranzige hackers. Die dreigden óók naaktfoto's online te zetten. Bella reageerde echter nogal onverwachts. Wat deed ze? Ze wilde chanterende hackers voor zijn en zette gewoon zélf haar naaktfoto's online

Lees verder