Acteur Mark Wahlberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Acteur Mark Wahlberg

Mark Wahlberg mag niet naar sportwedstrijden kinderen komen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Mark Wahlberg heeft een druk Hollywood-leven en kan maar weinig tijd met zijn familie doorbrengen. Toch willen zijn kinderen zelfs niet dat de acteur naar hun sportwedstrijden komt.

Hij mag niet uit de auto komen, vertelde Mark aan Entertainment Tonight. “Het feit dat ik in de spotlights sta, heeft veel voordelen, maar ook veel nadelen.” Zijn vier kinderen willen graag hun eigen identiteit hebben. “Daarom mag ik de auto niet verlaten als ze American football-training of een wedstrijd hebben.

‘Erg moeilijk’

In het begin vond de vader dat heel lastig en pakte hij het persoonlijk op. “Ik wilde erbij zijn om ze te steunen, maar ik steun ze door ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen bij wat ze doen en ze hun eigen identiteit laten hebben. Het is wel erg moeilijk.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Dagelijkse routines

Mark deelde eerder al zijn mega intense dagelijkse schema. Daarin had hij maar een paar uur aan ‘family time’. Dan is het toch best sneu dat zijn kinderen hem niet eens bij de wedstrijden willen hebben… Dit schema deelde hij in 2018 toen hij veel work-outs deed. Dit jaar was hij meer bezig met het kweken van een echte dad bod voor een nieuwe film.

Mark Wahlberg mag niet naar sportwedstrijden kinderen komen

Lees verder