Margot Robbie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Margot Robbie

Margot Robbie uit taxi gevallen: arrestaties volgen na mogelijke mishandeling

|
|

Laatste update:

Actrice van The Suicide Squad en de aankomende Barbie-film, Margot Robbie, is afgelopen weekend uit een taxi gevallen. Het incident gebeurde in Argentinië, waar ze samen met model en actrice Cara Delevinge (die onder andere in Carnival Row speelt) in een restaurant dineerde. Een fotograaf die het allemaal heeft vastgelegd, beweert dat na het ongeluk twee van Margots vrienden hem mishandelden en zelfs zijn arm braken! De twee mannen staan volgens Argentijnse media nog onder arrest.

Eén voet in de taxi

Roddelsite TMZ heeft meer details over het ongeluk. Margot en Cara zouden lastig zijn gevallen door de paparazzo en belden daarom een Uber. Die voelde zich alleen geïntimideerd door de pers toen Margot al met één voet in de taxi stond. De chauffeur gaf gas waardoor de actrice op de grond viel.

Gebroken arm

Vervolgens zijn twee van hun vrienden uit het restaurant gestapt en hebben de fotograaf aangesproken. Het gaat hierbij om filmproducent Josey McNamara en cameraman Jac Hopkins. De fotograaf zou volgens TMZ zelf zijn gevallen toen hij vluchtte en brak daardoor zijn arm. Hij doet aangifte want hij beweert dat de twee hem tegen de grond hebben gewerkt. Het is nog niet bekend of de twee vrienden vervolgd worden. Ze zitten nog in hechtenis in Argentinië.

De woordvoerders van Margot Robbie en Cara Delevinge hebben nog niet gereageerd op het incident.

Lees verder