Marc van der Linden acht uur buiten westen: 'Vrij snel in coma geraakt'

Veronica Superguide logo
Marc van der Linden acht uur buiten westen: 'Vrij snel in coma geraakt'

Marc van der Linden acht uur buiten westen: 'Vrij snel in coma geraakt'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Marc van der Linden bleef tot op heden vaag waarom hij tweede maanden geleden nu precies in het ziekenhuis lag, maar die tijd is nu voorbij. Bij zijn terugkeer bij RTL Boulevard doet de royalty-deskundige een boekje open.

"Ik ben gevonden thuis door mijn moeder die zich ongerust maakte. Ik had een ontsteking aan mijn been - dat heet wondroos - die steeds terugkwam", vertelt Marc openhartig aan presentatoren Marieke Elsinga en Luuk Ikkink. "Ik ben blijkbaar zo raar gevallen dat ik buiten westen ben geraakt en ongeveer acht uur zo heb gelegen. Toen ben ik naar het ziekenhuis gebracht en daar vrij snel in coma geraakt en heb ik daar bovenop ook nog eens bloedvergiftiging gekregen."

Waanwereld

Zijn familie moest zich bijna voorbereiden op het ergste zoals hij eerder ook al zei. "Voor de familie was het zwaar, omdat zij te horen kregen dat het echt heel slecht ging. Ik heb daar zelf helemaal niets van meegekregen", legt hij nu vrij aangeslagen uit. "Op een gegeven moment was ik uit coma en ging ik van de intensive care naar de medium care en toen had ik nog last van vrij hoge koorts en delier. Een delirium heb je als je vrij veel gezopen hebt, maar een delier is dat je toch in een soort waanwereld leeft." De verslaggever had het in die tijd tegen zijn moeder over een man die (zogenaamd dus) op zijn jas zat. "Ik lag vastgebonden in een bed omdat ik steeds alle infusen lostrok."

We geven een Godfather of Harlem-weekend weg!

    Lees verder