Maisie Williams wordt bruidsmeisje Sophie Turner

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maisie Williams wordt bruidsmeisje Sophie Turner

Maisie Williams wordt bruidsmeisje Sophie Turner

|
|

Laatste update:

Game of Thrones en bruiloften zijn niet bepaald een ‘match made in heaven’. Maar de acterende hartsvriendinnen Sophie Turner en Maisie Williams gaan bewijzen dat het ook anders kan!

Sprookje

Game of Thrones is de succesvolste fantasyserie aller tijden, maar de vriendschap tussen Maisie Williams en Sophie Turner heeft ook wel iets weg van een sprookje. Maisie en Sophie leerden elkaar bijna tien jaar geleden kennen tijdens de opnames van de HBO-reeks. Daarin spelen ze rol van de zussen Arya en Sansa Stark. Dat Maisie en Sophie sindsdien een hecht stel vormen, is zacht uitgedrukt. Het duo heeft zelfs gezamenlijk een tatoeage laten zetten met de datum waarop ze elkaar voor het eerst ontmoetten: 7 augustus 2009. Ieder jaar staan de actrices even stil bij deze bijzondere dag.

Bizar

En de liefde tussen de hartsvriendinnen is gelukkig nog niet bekoeld. In een interview naar aanleiding van haar rol in de animatiefilm Early Man, onthulde Maisie dat zij is gevraagd is om het bruidsmeisje te zijn bij het huwelijk van Sophie. Zij is sinds oktober vorig verjaar verloofd met zanger Joe Jonas. “Ik kijk er enorm naar uit, maar het is ook wel een beetje bizar”, aldus Maisie. Er is nog geen datum geprikt voor de bruiloft, maar volgens de actrice wil haar bestie eerst de opnames van het laatste seizoen van Game of Thrones afronden. Hopelijk verloopt dat een stuk feestelijker dan de trouwerijen waar de Starks tot nu toe bij betrokken waren!

Het interview met Maisie Williams over het huwelijk van Sophie en het laatste seizoen van Game of Thrones is hieronder terug te zien.

Lees verder