Magische serie Charmed krijgt reboot

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Magische serie Charmed krijgt reboot

Magische serie Charmed krijgt reboot

|
|

Laatste update:

Aan het recyclen van oude televisieseries komt voorlopig nog geen einde. Charmed is de volgende die een remake krijgt, zo melden Amerikaanse media. De Amerikaanse zender The CW heeft een pilotaflevering besteld met een nieuwe cast.

Heksen

De nieuwe versie draait om drie heksen die hun krachten bundelen tegen het kwaad in 1976, in een regio in het noordoosten van de Verenigde Staten. Het script wordt geschreven door Jessica O'Toole en Amy Rardin. Jennie Snyder Urman is aan het project verbonden als producer. Urman stond eerder aan het roer van series als Gilmore Girls en Jane the Virgin.

Power of Three

De originele Charmed liep van 1998 tot 2006 en betekende de doorbraak van actrices Alyssa Milano, Holly Marie Combs, Shannen Doherty en Rose McGowan. De serie draaide om de Halliwell-zussen die erachter kwamen dat ze afstammen van vrouwelijke heksen. Ze hebben hun eigen magische krachten, zoals de tijd stoppen, objecten verplaatsen en in de toekomst kijken, die ze kunnen combineren tot de "Power of Three" om onschuldigen te beschermen tegen demonen, warlocks en ander kwaad. Al langer deden geruchten de ronde over een remake van de serie.

De afgelopen jaren kregen verschillende series en films een nieuw leven. Zo kwamen er remakes van onder meer Lethal Weapon, The Exorcist en Full House.

Lees verder