MAFS-Laura over afstand tussen haar en Cathalijne: 'We maken er maar het beste van'

De makers van MAFS hebben flink hun best gedaan afgelopen seizoen, maar uiteindelijk waren er vooral veel mismatches en zijn alleen Laura en Cathelijne nog samen. Maar makkelijk hebben ze het zeker niet. Zo wonen de tortelduifjes maar liefst 200 km uit elkaar en dat is soms best wel lastig. “Elkaar de hele week niet kunnen knuffelen is ook stom.”

Laura en Cathalijne in Married at first Sight
© RTL

Het lijkt er niet op dat de makers de kaart van Nederland erbij hebben gepakt toen ze de matches maakten voor Married at First Sight. Laura en Cathelijne moeten een flinke afstand overbruggen om hun liefde in stand te houden. Zo woont Laura in Tilburg en Cathelijne in Rheezerveen.

Stom

Laura laat via Instagram weten best wel moeite te hebben met de afstand. “Als de wekker ’s ochtends om 5 uur gaat omdat ik vanuit Rheezerveen naar kantoor moet, ben ik niet blij. En elkaar de hele week niet even kunnen zien of knuffelen is ook stom.” Maar de liefde tusen de twee ik blijkbaar sterk genoeg, want ze gaan er nog steeds voor. “We maken er maar het beste van”, zo schrijft Laura op Instagram.

Verhuizen

Voorlopig hebben de twee nog geen verhuisplannen, zo lieten ze eerder aan RTL Boulevard weten. “Ooit waarschijnlijk wel, maar na vijf maanden is wel snel”, aldus het stel. “Het is niet echt chill, maar we moeten het er maar mee doen.

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer