Lupin-fans dolblij met groot nieuws Omar Sy

Door Redactie
Omar Sy in Lupin

Fans van de Franse hitserie Lupin kunnen de slingers ophangen. Hoofdrolspeler Omar Sy stal donderdag de show met mooi nieuws: de opnames van seizoen 3 zijn begonnen.De man achter meestervermommer en charmante dief Arsène Lupin postte op z’n social media een foto met op de achtergrond de Eiffeltoren. “Voelt goed om thuis te zijn!”, meldde de blije acteur vanuit Parijs.

Hoe gaat het verder na seizoen 2?

De stad van de liefde speelt dan ook een grote rol in de Netflix-serie. Na die heerlijke slotscène van het tweede seizoen (lees hier de recensie van Lupin 2) kunnen we echt niet meer wachten om te zien hoe de populaire boef zijn avontuur vervolgt. 

Humberto kan ook niet wachten

Dat geldt zeker ook voor Humberto Tan. In de latenightshow van Humberto verklapte Omar al dat de kans op een derde seizoen groot was. Niet zo gek dus dat Humberto, net als honderdduizenden andere Lupin-liefhebbers, de instagram-post van de acteur likete.

Weer grote verwachtingen

Houd je parelketting goed vast”, grapt Netflix over het mooie nieuws. De streamingsdienst verwacht ongetwijfeld weer veel van Lupin, één van Netflix' grootste internationale hits na Squid Game. Wanneer Lupin 3 te streamen is, vertelden Omar en Netflix er niet bij. Maar omdat de opnames nu zijn gestart, verwachten wij in 2022 zeker naar het vervolg te kunnen kijken. Zodra de releasedatum bekend is, lees je het hier op Veronica Superguide!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.