Luidruchtige start The Big Show: ‘Waarom schreeuwt Ruben Nicolai zo?’

Ruben Nicolai schreeuwt in The Big Show

The Big Show is de nieuwe zaterdagavondspelshow van RTL 4. Het programma barst van de spelletjes en bizarre wendingen, onder het motto: groot, groter, grootst! Dat gold óók voor het stemgeluid van Ruben Nicolai, die zijn longen uit zijn lijf schreeuwde.

The Big Show combineert onderdelen uit bekende spelshows. Ruben Nicolai overviel een slapende zweminstructrice met rare quizvragen, stuurde lullige berichtjes naar alle contactpersonen in de telefoon van Patrick Martens én lokte een nietsvermoedende stukadoor in de val. Alle onderdelen hebben we ooit wel ergens anders gezien, maar nog nooit zo… luid!

Big Volume

Ruben Nicolai heeft veel ervaring als presentator, in o.a. de hits The Masked Singer en LEGO Masters. Tijdens de eerste uitzending van The Big Show overschreeuwde de presentator zichzelf een beetje. Her werkte kijkers meteen op de irritatiespier.

Is The Big Show een blijvertje?

Online waren de reacties niet bijzonder positief, maar daar zijn de berichten natuurlijk vaak een stuk negatiever dan in het echt. Of The Big Show een blijvertje is zien we binnenkort terug in de kijkcijfers.

Mocht het allemaal een beetje tegenvallen, dan heeft Ruben Nicolai vanaf 4 november een herkansing: dan staat het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Hier vind je alles over de populaire muziekshow

Je ziet The Big Show elke zaterdag op RTL 4, vanaf 20.00 uur.