LOL: tattoo-baas Henk Schiffmacher wint de Postcodeloterij!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
LOL: tattoo-baas Henk Schiffmacher wint de Postcodeloterij!

LOL: tattoo-baas Henk Schiffmacher wint de Postcodeloterij!

|
|

Laatste update:

Regelmatig stapt Gaston Starreveld van de Postcodeloterij bij mensen naar binnen, om ze te bedelven onder het geld. Vandaag stond hij ineens bij tattoo-koning Henk Schiffmacher!

Tijdens het accepteren van de prijs, sprak Schiffmacher de onvergetelijke woorden: “Het werd godver een keer tijd!” Toen wist de BN’er overigens nog niet wat hij gewonnen had. Toen hij dáár achter kwam had hij even niet zoveel praatjes meer!

Kom binnen!

Schiffmacher doet naar eigen zeggen al 27 jaar mee, en wint voor het eerst. Voor Gaston Starreveld is het óók een primeur. De presentator deelde nog nooit eerder een prijs uit aan een bekende Nederlander.

De bizarre ontmoeting tussen Gaston en Henk begint rond de 20ste minuut. Mocht de video hieronder niet werken, dan kun je de beelden op Facebook bekijken bij de Postcodeloterij.

Schiffmacher werkt al een tijd lang aan zijn droom: een echt tatoeagemuseum in Amsterdam. Eerdere pogingen mislukten, waardoor Henk en zijn partner Louise al een tijd tussen de museumstukken wonen. Schiffmacher wil het geld gebruiken om ‘het toch nog een keer te proberen met dat museum’. Als hij ontdekt dat hij zowat twee ton te pakken heeft, is zelfs Henk eventjes stil!

Het lijkt erop dat Amsterdam binnen niet al te lange tijd weer een tattoo-museum heeft! Zit die arme Louise ook niet meer in de rommel...

Lees verder