LOL: Deadpool-acteur Ryan Reynolds kiest de meest sexy superheld!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
LOL: Deadpool-acteur Ryan Reynolds kiest de meest sexy superheld!

LOL: Deadpool-acteur Ryan Reynolds kiest de meest sexy superheld!

|
|

Laatste update:

Acteur Ryan Reynolds begint steeds meer op zijn bizarre personage Deadpool te lijken! Op Twitter raakte hij in een discussie verzeild over welke Marvel-superheldacteur het lekkerst is. Chris Hemsworth, Chris Pratt of Chris Evans?

Reynolds is er niet vies van om grapjes te maken op het sociale medium. Zoals we laatst zagen na de verkiezing van ‘meest sexy man’. Hij vroeg zijn volgers om ‘een discussie tussen hem en een priester op te lossen’, over welk lid van de Kardashian-familie zwanger is.

Dat wilden ze wel, maar alleen als Reynolds een onmogelijke keuze zou maken. Welke Chris uit de Marvel-films is het lekkerste hapje? Hemsworth, Pratt of Evans? Ja, het gaat er soms spijkerhard aan toe op het Internet.

Het uur van de waarheid

Reynolds gaf het enige juiste antwoord: ‘Als ik een ijsje eet, neem ik altijd drie bolletjes.’

En nu de acteur tóch bezig was, wilde hij ook wel pijnboompitten op z’n ijs. Dit is natuurlijk een verwijzing naar Chris Pine, die in het ándere superheldenuniversum speelt. Pine had een hoofdrol in de DC Comics-hit Wonder Woman, van vorig jaar.

Thor, Star-Lord en Captain America en Kapitein Trevor hebben nog niet gereageerd op de liefdesverklaring van Deadpool. Misschien is dat maar beter ook!

Au naturel

Reynolds… vreemde gevoel voor humor maakt hem geknipt voor de rol van anarchistische antiheld Deadpool. Soms lijkt het alsof de Canadees niet eens hoeft te acteren!

Deadpool 2, met naast Reynolds o.a. Josh Brolin en Zazie Beets, draait vanaf 31 mei in de bioscoop.

Lees verder