Lisa Kudrow over de kansen op Friends: The Movie

Veronica Superguide logo
Lisa Kudrow over de kansen op Friends: The Movie

Lisa Kudrow over de kansen op Friends: The Movie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Topactrice Lisa Kudrow was gisteren te gast in de Amerikaanse talkshow Conan. En omdat de actrice nog steeds het meest bekend is door haar rol als Phoebe in Friends kreeg ze daar wéér een vraag over.

De actrice legde haarfijn aan de talkshowhost uit waarom Friends: The Movie er (helaas) nooit zal komen. "Friends gaat over mensen in hun twintiger en dertiger jaren en niet over mensen die ouder dan zijn veertig. En als we nu nog dezelfde problemen zouden hebben als toen zou dat een beetje zielig zijn." 

Lisa Kudrow reageerde daarmee op de valse Friends-trailer die viral ging afgelopen week. De video die in totaal meer dan 40 miljoen keer is bekeken, kondigde een verfilming aan van de hitserie. Er waren fragmenten van recentere rollen van de originele acteurs gebruikt. Daarover vertelde Lisa dat ze het allemaal maar 'freaky' vond en dat Courtney Cox 'm als eerste ontdekte.

De actrice vond -met alle revivals van bekende tv-series in haar achterhoofd- overigens wel dat er íets moest gebeuren, maar was er nog niet over uit wat dat dan zou moeten zijn.

Lees verder