Ik hou van holland Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ik hou van holland Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis

Linda de Mol brengt Ik hou van Holland naar SBS6

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het succesvolle Ik hou van Holland maakt een comeback! De spelshow komt terug op SBS6 met Linda de Mol. Dat bevestigt een woordvoerder van Talpa naar aanleiding van berichtgeving van 6 Inside.

Welke programma's gaan mee?

Het was al gauw duidelijk dat Linda samen met haar overstap enkele programma's mee zou nemen. Volgens Talpa stonden Miljoenenjacht, Weet ik veel en Linda's Zomerweek sowieso op het lijstje. Er was alleen nog twijfel tussen Oh, wat een jaar! of Ik hou van Holland als laatste show om mee te nemen. Die keuze is nu gemaakt. 

Met Jeroen en Guus

Vanaf wanneer het oer-Hollandse programma weer op de buis is, is nog niet duidelijk. In het spelprogramma strijden twee teams van BN'ers tegen elkaar om wie de meeste kennis van Nederland heeft. Van 2008 tot 2016 was de show te zien op RTL 4. Doomsdayprepper Jeroen van Koningsbrugge heeft Linda vanaf dag 1 bijgestaan. Guus Meeuwis heeft in 2011 het stokje van Peter Heerschop overgenomen, die dat op zijn beurt overnam van Five Days Inside-ster Beau van Erven Dorens. Beide captains doen weer mee aan het programma! 

Lees verder