ruud de wild claudia de breij lago di beau van erven dorens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
ruud de wild claudia de breij lago di beau van erven dorens

Lago di Beau-kijkers teleurgesteld: ‘Gesprekken lopen niet’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Dat Lago di Beau veel kijkers doet denken aan Villa Felderhof hebben we jullie al verteld. Helaas stopt die vergelijking voor de kijkers bij de opzet van het programma. Zij missen namelijk diepgang in het programma van Beau van Erven Dorens.

'Meer in zijn mars'

In Lago di Beau ontvangt de veelbesproken presentator Beau van Erven Dorens steeds twee gasten. Vanavond waren dat Claudia de Breij en Ruud de Wild. Het tv-programma wordt opgenomen aan het prachtige Comomeer in Noord-Italië, de perfecte setting voor mooie, diepe gesprekken. Geen wonder dat het programma veelvuldig wordt vergeleken met Villa Felderhof! Helaas zijn die diepe gesprekken echter precies wat er aan het programma ontbreekt... Kijkers denken dat het vooral ‘gezellig’ moet zijn:

Lago di Beau vs Villa Felderhof

Ook deze week werd Lago di Beau op social media weer veelvuldig vergeleken met Villa Felderhof... De meeste kijkers zijn inmiddels echter he-le-maal klaar met die vergelijking. Beau heeft namelijk zijn eigen draai aan dit programma aangegeven, al is het alleen maar omdat Rik Felderhof nooit van een brug zou springen!

Lago di Beau is iedere zondag om 21:35 uur te zien op RTL 4. Even terugblikken? Vorige week was er behoorlijk wat kritiek op één van de gasten

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder