Lady Gaga en Adam Driver schitteren in eerste trailer House of Gucci

Door Redactie
House of Gucci, Lady Gaga

Oscarwinnares Lady Gaga en tweevoudig genomineerde Adam Driver bundelen hun krachten in de nieuwste film House of Gucci. De zangeres deelde vannacht de allereerste trailer op haar YouTube-account.

Maak je klaar voor een drama vol liefde, verraad, wraak en moord! 

De familie Gucci

De door Ridley Scott geregisseerde film vertelt het (grotendeels waargebeurde) verhaal van de moord op Maurizio Gucci (Adam Driver) en de neergang van het Gucci mode-imperium. Lady Gaga kruipt in de huid van Patrizia Reggiani, de ex-vrouw van Maurizio. Zij werd uiteindelijk berecht en veroordeeld voor het beramen van zijn moord nadat hij haar verliet voor een veel jongere vrouw. Zij zat 18 jaar vast in de gevangenis, voordat zij in 2016 weer vrijkwam.

Bekijk hieronder snel de trailer.

Castleden

Lady Gaga en Adam Driver zijn overigens niet de enige A-sterren die in deze film schitteren. Deze topacteurs delen het witte doek met o.a. Al Capino, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston en de onlangs met corona besmette Salma Hayek.

Eerste kritiek

Vele fans kijken reikhalzend uit naar de film, maar Patrizia Gucci - het achterkleinkind van Guccio Gucci - hoort niet bij die groep. Zij liet in april al weten twijfels te hebben bij deze vertolking. "Wij zijn echt teleurgesteld. Ik spreek namens de familie. Ze stelen de identiteit van een familie om winst te maken, om het inkomen van het Hollywood-systeem te verhouden", zo vertelde ze aan Associated Press. "Onze familie heeft een identiteit, privacy. We kunnen over alles praten. Maar er is een grens die niet overschreden kan worden." 

Wie wel benieuwd is, heeft geluk. House of Gucci draait naar verwachting vanaf 25 november in de bioscoop.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.