Chris Evans als Captain America

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Evans als Captain America

Komt Captain America nu terug of niet? Chris Evans reageert!

|
|

Laatste update:

Ingewijden verklapten laatst aan filmplatform Deadline dat Chris Evans weer Steve Rogers ging spelen in een MCU-film, maar sindsdien bleef het stil. Komt Captain America nu wél of niet terug? En wat zegt Chris Evans er eigenlijk zelf over?

Wij vroegen ons al eerder af of Chris ooit weer eens de befaamde super soldier ging spelen, maar nu leek er opeens schot in de zaak te komen! Nou, MCU-fans, tot zover de feestvreugde. Die blijkt - vooralsnog - voorbarig. Kijk maar eens wat Chris te melden had nadat de geruchten de media in kwamen...

Geen idee

Chris heeft geen idee of doet alsof hij van niets weet. "News to me", schreef hij gisteren op twitter, inclusief een schouderophalende emoji. Nu weten we dat de Marvel Cinematic Universe-contracten die op de onderhandelingstafel komen te liggen, extréém goed 'bewaakt' worden. Die gesprekken vinden in het diepste geheim plaats dus het zou ook zomaar kunnen dat Chris gewoon nog niets mag bevestigen. 

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

We houden hoop

Daarom houden we ook nog gewoon hoop dat Steve Rogers heus wel terugkeert in een of meerdere MCU-films. Deadline staat bekend als een gezaghebbend en betrouwbaar filmmedium dus daar klampen we dan maar aan vast! Hoe dan ook: Chris heeft enorm genoten van alle gifjes die hij voorbij zag komen!

Lees verder