Kim Kardashian

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kim Kardashian

OMG: Kim Kardashian verliest Halloween met slecht gefotoshopte familiefoto

|
|

Laatste update:

Reality-ster en insta-queen Kim Kardashian zorgt voor hilariteit op sociale media nadat ze haar intens slecht gefotoshopte Halloween-foto online zette. Dat Kanye West in het Dino-pak zit in deze Flintstones-parodie is nog niet eens het meest angstaanjagende onderdeel...

Kim, sinds kort op Videoland te zien met reality-megahit Keeping Up With The Kardashians, verliest én wint Halloween 2019. Haar Flintstones-familiefoto is natuurlijk hartstikke tof. Kanye als Dino, Kim als Betty, en kids North, Psalm, Chicago én Saint doen ook vrolijk mee. Alhoewel... één kleine Kardashian had hier totáál geen zin in en werd er later bij geshopt. Kun je zien welke? 

Reacties op Halloween-foto Kim Kardashian

'Zoveel geld en dan niet eens een goede foto-editor kunnen inhuren', zo klinkt het in de comments. Anderen zijn minder zuur, maar gieren het wel uit. Waarom de kleine spruit ontbreekt op de originele foto? Chicago West, nu linksonder te zien, bleek gewoon erg bang te zijn van Dino - die stiekem papa Kanye bleek te zijn. Volgers met kids vinden het allang knap dat Kim ondanks alles überhaupt nog zo'n foto heeft kunnen maken. 3 kids op één foto krijgen is natuurlijk ook al een hele opgave! 

Flintstones

Waarom de rapper niet als Barney ging? Ja, dat is ons ook een raadsel. Maar zoals altijd bij Kanye zit daar vast een geniale reden achter die wij niet eens kunnen bevatten. Ook dit maakt de tongen los bij volgers: Kanye in dat Dino-pak? Waarom?!

Lees verder